Tjänsterna är tillsatta

29 juni 2023

Vi söker nu en familjerättsjurist

Är du en jurist som brinner för familjerätt, vill jobba på en liten byrå där alla hjälps åt? Är du ansvarstagande, strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp? Då kan du vara den jurist vi söker.

Om rollen

Som jurist hos Familjerättsbyrån Andersson Romanus arbetar du självständigt med egna ärenden men kan även få biträda någon av byråns andra jurister i tvistemål. På byrån arbetar idag fem jurister inom alla familjerättsliga områden.

På Familjerättsbyrån har vi stort fokus på klientbemötanden, trivsel och samarbete. Vår värdegrund är att alltid vara tillgängliga för våra klienter, bemöta dem med respekt och pedagogiskt förklara den snåriga familjerätten. Våra ledord är att förebygga och undvika tvister.

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen från juristprogrammet. Det är önskvärt att du även har arbetslivserfarenhet, helst inom juridiken med processvana, men även annat arbete och språkkunskaper kan vara meriterande. Du behöver ha B-körkort.

För att trivas hos oss behöver du uppskatta att jobba på en mindre byrå där alla hjälper varandra och delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Vi värdesätter personliga egenskaper och ser gärna att du är ansvarstagande, effektiv, strukturerad, lyhörd, noggrann, serviceinriktad och öppen. Hos oss är tempot ibland högt vilket kräver flexibilitet.

 Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Som anställd kommer du att tillsammans med övriga jurister tillse att allt på vår byrå fungerar. I din roll ingår bland annat att:

  • ge juridisk rådgivning
  • arbeta med dödsbon
  • upprätta juridiska dokument
  • biträda någon av byråns jurister
  • själv agera som ombud i familjerättsliga tvister
  • bistå med vanligt förekommande administrativa uppgifter
  • svara i telefon och ta emot klienter

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Vi ser gärna att Du kan börja hos oss så snart som möjligt. Vi utvärderar kandidater löpande så sök snarast!

Tjänsten är placerad i Stockholm, på Slakthusplan 9 nära Globen.

Har du frågor angående tjänsten?
Kontakta Mimmi Romanus på eller 070/966 78 82.