Om byrån

 Vi är en juridisk byrå specialiserad på familjerätt som grundades 2006 av Catharina Andersson. Byråns namn var då Catharina Andersson Juristbyrå AB.

2019 blev Mimmi Romanus delägare och byrån bytte namn till Familjerättsbyrån Andersson Romanus AB.

Vad som utmärker oss, utöver vår juridiska kompetens, är vårt personliga bemötande och tillgänglighet. Det finns alltid någon på kontoret som kan svara på Dina frågor även om just Din jurist skulle vara upptagen. Vi har kvällsöppet till kl. 21.00 på måndagar för inbokade möten. Vi värnar om våra klienter och deras specifika omständigheter. Vi har lärt oss att inget fall är det andra likt men att de flesta konflikter går att förebygga.

Byrån biträder klienter och erbjuder rådgivning inom en rad humanjuridiska områden såsom vårdnad om barn, umgängesrätt, underhåll till barn, arvsrätt, testamente, gåvobrev, samboförhållanden/samboavtal, äktenskapsförord, äktenskapsskillnad, bodelning, boutredning och bouppteckningar. Byrån åtar sig även uppdrag som boutredningsman, bodelningsförrättare och målsägandebiträde samt erbjuder medling.

Vi samarbetar med ett flertal olika företag vilket gör att vi även kan hjälpa till att förmedla kontakter avseende begravning, städning och tömning av dödsbon samt värdering och försäljning av lösöre, fastigheter och bostadsrätter i samband med bodelningar och arvskiften. 

Vi erbjuder kortare kostnadsfri rådgivning per telefon 08-722 75 00 eller om Du hellre vill maila:

Vi är fadderföretag till SOS Barnbyar i Sverige. Samarbetet innebär att vi bistår SOS Barnbyar i ärenden där de förekommer som testamentstagare.

 

 Våra samarbetspartners: